مشاوره حقوقی رایگان - آیا ارث فرزند استثنایی به بهزیستی می رسد؟

با سلام بنده فرزند دختری دارم که دچار آتروفی مغزی بوده و درمدارس استثنایی تحصیل می کند مایل بودم که دخترم تحت پوشش بهزیستی باشد که بعد از من و مادرش سرپرستی و نگهداری او را به عهده بگیرند ولی گویا پس از فوت من ارث دخترم به بهزیستی بعنوان کفیل و قیم یا ولی او میرسد .آیا این مطلب صحیح است ؟

پاسخ ها :

ارث فرزند محجور بهزیستی ارث