مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق اجرای حکم

سلام شخصی با جرم حمل دوگرم شیشه به 3سال حبس و15ملیون جزای نقدی محکوم شده است که قاضی حکم را به مدت 5سال تعلیق کرده است، بعد از3ماه حکم نهایی از شعبه دیگه اومده که تعلیق اجرای حکم داده نوشته شده تصمیم نهایی،میخواستم بدون این حکم جدید یعنی چه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد دادنامه حائز اهمیت است باید به نظر برسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید و دادنامه را ارسال کنید ببینم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که آراء مورد اشاره در متن سوال مورد مداقه قرار گیرد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاًحکمی که صادر شده است �بل تجدید نظرخواهی نمی‌باشد جهت اظهار نظر دقیق رویت دادنامه ضرورت دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای جرم انتسابی مجازات حبس تعلیقی تعیین شده که فعلا تا ان مدت اجرا نمیگردد و اگر دستور العمل های مورد نظر قاضی را رعایت کنید مجازات برداشته میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم تعلیق شده باشد جای نگرانی نیست.