مشاوره حقوقی رایگان - کارشناس سه نفره و شورای حل اختلاف

من ملک ورثه ای همسر سابقم را توقیف کردم مادر ایشان به عنوان شخص ثالث ورود پیدا کردند وارد مرحله کارشناسی امضا شد و نظر کارشناس به نفع بنده منفی بود درخواست کارشناسی سه نفره دادند نظر کارشناس به من ابلاغ نشده پرونده وارد شورای حل اختلاف برای صلح و سازش شده من قصد سازش ندارم روال به چه صورت میباشد و چرا نظر کارشناس سه نفره به بنده ابلاغ نشده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید از شعبه‌ بخواهید چرا ابلاغ نشده
میتوانید سازش نکنید و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای شورا لایحه ارسال کرده و اعلام کنید قصد سازش ندارید ببینید نظر کارشناسان چه بوده و اگر مهلت اعتراض باقی بود معترض شده و درخواست برسی در هیات پنج نفره نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما میتوانید در شورا نسبت سازش اقدام نکنید یا اصلا در جلسه حضور پیدا نکنید تا پرونده به دادگاه ارسال شود از سوی دیگر عدم ابلاغ نظریه هیئت سه نفره کارشناسی سهل انگاری و تخلف از سوی دفتر شعبه است و بایستی به شما ابلاغ میشد‌.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
سازش الزامی نیست و می توانید در جلسه حاضر نشوید و در صورت حضور هم می توانید سازش نکنید.
نظر کارشناس می بایست به شما ابلاغ شود و می توانید حضوری مراجعه و پیگیری نمایید‌.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد شما با اثبات عدم ابلاغ می‌توانید به نظر کارشناس سه نفره اعتراض بزنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اعلام کنبد که در جلسه شورا قصد سازش ندارید تا پرونده به دادگاه بیاید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

برای شورا لایحه بفرستید و اعلام کنید قصد سازش ندارید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، پرونده معمولا در ابتدا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع می گردد، احتمالا پرونده کیفری جدیدی مطرح شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به نظریه کارشناس اعتراض دارید می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.