مشاوره حقوقی رایگان - حمل مواد مخدر از نوع شیشه

باسلام خدمت وکلای عزیز. یک سوال داشتم. بنده رو با 19 گرم شیشه در ایستگاه راه آهن به همراه یک عدد پایپ گرفتن الان حدود6ماه میشه که به قیدضمانت آزاد هستم 10روزبعددادگاه دارم. به نظر شما چه جریمه ای واسه من درنظر میگیرن. آیا احتمال اینکه حبس تعلیقی قاضی بده هست یا نه؟ چون این اولین سابقه مواد مخدرم هست. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
حتی المقدور یک وکیل دادگستری جهت امر دفاع با خود همراه کنید
بعید است تعلیق کنند
حبس
شلاق
جریمه نقدی در انتظار شماست.
هرچند راه دفاع از حقوق شما نیز وجود دارد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و تعلیق نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط پرونده و سوابق شما دارد . احتمالا جزای نقدی و زندان و شلاق
معمولا تعلیق نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
بستگی به نظر قاضی پرونده دارد