مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن اسلحه

سلام وقت بخیر
همسر بنده فوت شدن و دو اسلحه ی قیمتی داشتن که توی خونه ی پدرو مادرش گذاشته بودشون
بعد از فوتشون خونواده اسلحه ها رو مخفی کردن ولی جوازهاشون دست منه
چطور میتونم جای مهرم اونا رو مطالبه کنم و از خونوادش شکایت کنم بابت مخفی کردن اسلحه ها؟
و اینکه چطور ثابت کنم دست اوناست؟؟؟
چه راهی هست پیگیری کنم؟
(همسرم هفت ساله مرحوم شدن)

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مورد مشابه شما داشتم از طریق اجرای ثبت اسلحه را معرفی کنید
همچنین مهرو موم ترکه کنید و اسلحه را از آنها بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای شکایت بابت مخفی کردن اسلحه باید ادله داشته باشید قابل توقیف جهت مهریه می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بابت اسلحه جواز دارند مخفی کردن آن سلاح جرم نیست اما به ارزش ریالی آن اسلحه میتوانید مهریه خود را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مهریه خود را مطالبه کنید و برای توقیف آنها اقدام کنید
می توانید بابت مخفی کردن آنها شکایت کنید.