مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دست نوشته

باسلام بنده درسال 85سهم الارث 3وراث رادربنگاه املاک خریداری کردم وباشرایط بهکاری داشتن خریدم ثمن معامله را پرداخت کردم در قولنامه هم فروشندگان امضأ واثرانگشت زدن که پول را دریافت کردند وکالتنامه هم دادن بابت سهم الارثشان سال گذشته بعدازفوت برادرم وکالتنامه باطل شد خواهرم یکی از فروشندگان دوباره به بنده وکالت بلاعزل دادبابت قولنامه متاسفانه یک برادرم وبرادرزادم از دادن وکالتنامه خودداری کردندبنده به ناچار اقدام به التزام سند کردم دردادگاه اعلام کردند که قولنامه صوری است وما 2رسید داریم بدون تاریخ که یکی به اندازه 2خط نوشته و.یکی اندازه3خط که قولنامه امانت است وهیچگونه اعتباری ندارد چون خواندگان دعوا را شاهد قرارداده بودند قاضی قبول نکرد وبعداز کارشناسی ملک رای به نفع من داد بعد همسربرادرم ویکی از بچهاش چون غیابی بود واخواهی دادندودرجلسه واخواهی دوباره وکیلشان دستنوشتها را کشید وسط وکیل بنده هم ادعاانکاروتردیدکردکارشناس خط تایید کردکه خط وامضا من است ولی درباره اثرانگشت نظر نداد درصورتی که اون رسیدها درباره معامله دیگری بوده اینها وصلش میکنند به این معامله به قاضی گفتم من شاهد دارم درباره چیزه دیگری بوده قاضی قبول کرد دوباره مشورت گرفتم از چند وکیل نظرشان این بود دادخواست را استرداد کنم بعد دادخواست ابطال 2تا رسید رابزنم بعداز گرفتن رای ابطال دوباره التزام به سند بزنم حالا طبق چه بندی از قانون میتوانم ابطال رسیدهارا بزنم وباطلشان کنم 17سال پیش من پول دادم الان با دوتا دختر بزرگ همه سرمایم شده این معامله چکارکنم حقم پایمال نشود لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
نیازه دلایل و مدارک شما و طرف مقابلتون بررسی بشن.