مشاوره حقوقی رایگان - طلافروشی و فروش سکه

سلام بنده سکه بهار ازادی برنده شدم که روی جلدش زده بود با ضمانت بانکی تضمین شده. من این سکه رو بردم بفروشم طلافروش گفت باید بازش کنم ببینم . گفتم اگه خریدارید باز کنید اشکال نداره. ایشون سکه رو باز کرد خیلی خوب و بادقت نگاه کرد لمس کرد وزن کرد ، و گفت برو غروب پولش رو میزنم به کارتت. غروب که نزد بماند فردا غروبش زد. بعد یه هفته الان زنگ زده میگه سکه ای که دادین غیر بانکی هست و باید 3 میلیون بیای مغازه پس بدی. بهش گفتم چرا همون روز نگفتی؟ گفت سکه رفته تهران دستگاه خورده گفتن بانکی نیست .و گفت چون شخصیت شمارو دیدم پول رو کامل زدم وگرنه نمیزدم اشتباه کردم و باید میرفت تهران. ( ولی اون روز نگفت باید بره تهران دستگاه بخوره و اینا) . من حس خوبی ندارم نمیخوام سه تومن به این طلافروش بدم از کجا معلوم سکه ی من باشه؟ چون گفت بیا سکه ات اینجاست ببین. ایشون همون روز جلدشو پاره کرد و ریخت دور.
حالا سوالم اینه اگه من این 3 تومن رو پس ندم میتونه ازم شکایت کنه ؟ یا باید پس بدم اخه من از کجا بدونم راست میگه. فقط هم شماره تماس و شماره کارت ازم داره . خیلی بد صحبت کرد منم ناراحت شدم .

پاسخ ها :

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام اگر بعنوان سکه ی بانکی از شما خریداری کرده باشه و فاقد این وصف باشه میتونه دادخواست خیار تخلف از وصف بده و صرفا مبلغ رو پس بگیره وسکه رو به شما بده یا مابه التفاوتش رو به ایشون بدید ولی اگر به اسم سکه بانکی نخریده باشه مشکلی نداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
لازم نیست که 3 میلیون را برگردانید
و سکه شما ، سکه بانکی بوده است و