مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام. تیر 98 در دوران عقد داماد با دزدیدن طلاهای دختر و فرار به ترکیه خانواده دختر را به اضطرار طلاق دخترشان می اندازد. با اینکه در دادگاه محکوم به پرداخت مهر و نفقه شدند، حکم اعسار گرفتند. نهایتاً دی 98 دختر با بخشیدن نصف مهر در محضرخانه موفق به طلاق غیابی میشود. الان بعد از 4 سال مزاحمتهای وی از سوی فضای مجازی برای دختر شروع شده. آن زمان وکیل علیرغم دریافت هزینه و تقاضای موکل کوتاهی کرد درخصوص حکم توقیف اموال و ممنوع الخروجی، الان چطور ممکنه این پرونده ها را مفتوح نگه داشت تا مانع مزاحمتهای وی شد.
با ارادت

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر پرونده مهریه حکم صادر شده باشد و تقاضای صدور اجرایی شده باشد �میتوانید ممنوع الخروجی بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که اجرائیه پرونده مهریه صادر شده باشد بر اساس آن می‌توانید نسبت به ممنوع‌الخروجی اقدام کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که اجرائیه پرونده مهریه صادر شده باشد بر اساس آن میتوان نسبت به ممنوع‌الخروجی اقدام کرد.