مشاوره حقوقی رایگان - در مورد قوانین ثبت احوال

سلام من متولد70هستم میخوام برای ادامه تحصیل و انجام ورزشی حرفه ای شناسنامه کوچیک کنم اگه میشه راهنمایی ام کنین.
ممنون میشم سریع جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام،در خصوص کاهش سن و تغییر در شناسنامه باید دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال بدهید که در دادگاه از شما میخوان از آموزش و پرورش استعلام بیارید که چه سالی وارد مدرسه شدید و دو شاهد هم باید در دادگاه حاضر کنید و هم اینکه به پزشکی قانونی برای تشخیص سن فرستاده میشید.اگر خواهر یا برادر کوچکتر نداشته باشید به نفع شماست.