مشاوره حقوقی رایگان - درگیری با پسر

سلام بنده 40سالمه یه پسری میاد دم در خونمون تا در رو براش باز نکنی ولکن نیست میگیم برو میگه ابروتونو میبرم پسره 16ماه با دخترم در ارتباط بودم دست بزن داره و دخترمو دیشب کبود کرد نمیدونم چیکارکنم پدرشم در جریان نیستن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مراجعه بعدی این پسر با پلیس 110 تماس بگیرید تا با حضور مأمورین موضوع صورتجلسه شود و تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس شکایت کنید و درمورد ایراد ضرب وجرح عمدی با نظریه پزشکی قانونی شکایت و مطالبه دیه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با 110 تماس بگیرید و با عنوان مزاحمت از نامبرده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و بعد حتما شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت بفرمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول به پدرش اطلاع بدهید در ثانی چرا شکایت نکردید تا مجازات شود سوم سریعا پدرش شکایت کند تا رسیدگی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظر باید پدر را درجریان قراردهید تا راه سواستفاده پسر بسته بشه و شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه مزاحمت مطرح کنید از لحاظ ضرب و شتم نیز دختر شما به پزشکی قانونی مراجعه کند تا معاینه شود و بر مبنای آن از آن پسر دیه بگیرد.