مشاوره حقوقی رایگان - صدور رد مال یا استرداد غیابی

سلام در خصوص شکایت مبنی بر کلاهبرداری تلفنی موجودی حسابم به حسابی در شهرستان واریز شد و نیابت قضایی برای دستگیری صاحب حساب نتیجه نداشت آیا قاضی میتواند حکم غیابی مبنی بر رد مال و استرداد صادر نماید ؟ قاضی به استناد اینکه ادله کافی برای اثبات کلاهبرداری وجود ندارد حکم رد مال یا استرداد هم نداده است و منع تعقیب صادر کرده بدون رد مال (البته در شکواییه فقط اتهام کلاهبرداری ذکر کردم بدون درخواست رد مال)

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

شعبه نیابت طبق دستور دادیاری یا بازپرسی محل شکایت عمل می کند اگر صاحب حساب شناخته شده و در شعبه نیابت حاضر نشده دادسرای محل شکایت می تواند قرار جلب دادرسی صادر کند .اگر شما در شکایت خود علاوه بر کلاهبرداری (تحصیل مال نا مشروع)و رد مال شکایت کرده باشید رد مال نیز مورد حکم قرار می گیرد . اینکه شکایت شما رد شده نیاز به بررسی و مطالعه پرونده دارد