مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه زمین کشاورزی

باسلام بروکلای عزیز. اول متن این صلح رومینویسم.اینجانب فلان فلانی چندین سال پیش از آقایان فلانی به مقداری نزدیک به 4000هزار متر زمین کشاورزی خریداری نموده ام دردوران خریداری این جانب از صغیر وکوچک بودن بچه ی مرحوم فلانی مطلع بوده ام والان طی چندین سال از کشت وکار من در این زمین که آقای فلانی به کبیربودن خود رسیده است وبنده به مقدار 500 متر از مساحت زمین کشاورزی ایی که خریداری نموده ام را به فلانی برگشت میدهم بنده با سلامت کامل وبدون هیچ گونه اجبار واگرایی این بخشش راانجام داده ام وهیچ گونه اعتراضی ازجانب بنده نخواهد بود از خدای منان طلب صلح وآرامش وسلامتی برای اینجانب وآقای فلانی آرزومندم. درضمن طرفین هیچ حق برهم زدن معامله روندارند وآقای فلانی هر زمان چه در بود من چه در نبود من می تواند تقاضا کند وزمین را بگیرد درغیر اینصورت حق هر نوع شکایتی را دارد .امضا خودش با اثر انگشت وامضاع خودم با اثر انگشت. آقایان وکلا خیلی این متن برامن مهمه آیا تاثیری داره بعدا من بگیرم چون کل دارایی من اگه بخوام حساب کنم همینه و همین. به امید همین هستم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که تمامی مدارک و مستندات مربوطه تحت مطالعه قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
طبق قانون متعهد مکلف است که به تعهدات قراردادی خود عمل نماید

بهتر است همین الان اقدام به تصرف زمین نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله بنظرم سریعتر اقامه دعوای اثبات صلح و الزام به تنظیم سند رسمی