مشاوره حقوقی رایگان - حق اعیان و عرصه در روستا

ساختمانی دا رای 7 اتاق است در روستا وراث اتاق ها را افراز میکنند و از حیاط یعنی عرصه هم عمومی استفاده می کردند شخصی یکی از اتاق ها را میفروشد داخل بیع نامه می نویسد از شمال به اتاق فلانی از جنوب به اتاق فلان شخص و شرق به اتاق شخص دیگر از غرب به حیاط عمومی متصل است تعیین حدود میکند و می فروشدایا عرصه حق خریدار جدید است یا حق فروشنده اتاق در قولنامه فقط اتاق نوشته شده از عرصه حرفی زده نشده است

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، حق عبور از عرصه برای خریدار وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد