مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر در تخلیه ملک و دستور تخلیه

سلام من برای تخلیه ملک درخواست دستور تخلیه دادم شورا به مستاجر یک مهلتی برای تخلیه داده آیا می شود برای افزایش کرایه این مدت که مهلت داده شده درخواست دیگری بدهم؟به بنده گفتن برای این مدتی که مهلت داده شده باید 25درصد هم کرایه را افزایش بدهند برای این چه درخواستی باید بدهم؟
و در قرارداد نوشته در صورت تخلیه. نکردن به موقع باید روزانه 400هزار تومان جریمه دیرکرد بدهد آیا این هم قابل مطالبه هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در شورا رای اصلاحی صادر شده است می‌بایست مطابق آن عمل شود اما خسارات نیز قابل مطالبه می‌باشد