مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه

با عرض سلام من به خاطر خودزنی و خالکوبی که واسه ده سال پیش است با رای کمیسیون پزشکی جواب منفی درامد. آیا میتوانم دوباره کمیسیون شرکت کنم یا از کمیسیون قبلی باید چند مدت بگذره که بتونم دوباره شرکت کنم خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

به رای کمیسیون می شود اعتراض کرد منتها خودتان می گوئید خود زنی . می توانی از کسی که خالکوبی کرده به علت عدم رعایت نظامات دولتی منجر به اسیب بدنی و نداشتن مجوز شکایت کنید