مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد

سلام. بنده آپارتمانی به مبلغ 1 میلیارد و هشتصد بصورت پیش فروش خریداری کردم و 100 میلیون ابتدای کار پرداخت کردم و مابقی طی چند چک.
که متاسفانه چک اول من به موقع پاس نشد و فروشنده چون در قولنامه در صورت پاس نشدن چک حق فسخ داشت اصرار بر فسخ کرد و 100 میلیون را پس داد اما چک اول که فرم زده بود و چک دوم که هنوز موعدش نرسیده بود را پس نداده. و البته در بنگاه قرارداد فسخ را امضا کردیم ولی قید شد که فروشنده اون دو چک را هنوز پس نداده است!
الان من چطور میتوانم برای پس گرفتن اون دو تا چک اقدام کنم؟
آیا از طریق اتحادیه املاک میتوانم از مشاور املاک شکایت کنم؟ آیا بنگاه مسئول بوده یا خیر؟

پاسخ ها :

مولود اسدی

سرکار خانم مولود اسدی :

دادخواست استرداد لاشه چک تقدیم کنید