مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مال از مادر شوهر

سلام وقت بخیر من سال 93 عقد کردم و در دوران مجردی از طریق ثبت نام یک خودرو پراید به رنگ مشکی سال 86 خریداری کردم و همسرم نیز یک خودرو پراید به رنگ بژ داشت که بنام مادرش بود ولی در اختیار همسرم . همسرم نیاز به پول داشت ماشین خود را به خواهرش فروخت و هیچگونه برگه یا قولنامه ای بینشان رد و بدل نشد و خواهرشوهرم نیز قصد فروش پراید بژ را داشت که همسرم به من پیشنهاد داد که پراید مشکی خود را بفروشم و پراید بژ را خریداری نمایم و اینکار انجام شد و من پول به حساب خواهرشوهرم واریز کردم ولی دوباره هیچگونه برگه ای بین ما رد و بدل نشد بعد از چندین وقت هر زمان مخوضوع اینکه ماشین را بنام من کنند هر دفعه به بهانه واهی انجام نمی شد تا اینکه بین من و همسرم اختلافی شد و همسرم جلوی چندید نفر اقرار نامه ای امضا کرد که مالک پراید بژ من هستم ولی بنام مادرش می باشد و از مادرش می خواهد هرچه زودتر ماشین را بنام من بزند و الان اختلاف بین من و همسرم شدیدتر شده و در حال جدا شدن هستیم لطفا راهنمایی کنید اگر شکایت کنم از طریق دادگاه می توانم ماشین خود را پس بگیرم یا نه ؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

باید با مدارک ازجمله وجه واریزی شهود وبیمه نامه بتوانید مالکیت خود را اثبات کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سند خودرو به نام شما باشد می‌توانید آن را مطالبه نمایید یر قراردادهای خرید و فروش شده می‌بایست مورد بررسی قرار بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پراید بژ به نام مادرشوهر است و طبق این گفته شوهر شما بدون اجازه مادر خویش نمی‌توانست پراید بژ را به خواهرش منتقل کند. بنابراین نه شوهر شما و نه خواهر شوهر شما مالکیتی نسبت به آن ماشین ندارند و مادرشوهر می‌تواند معامله‌ای که بین پسرش و دخترش به وقوع پیوسته است را تنفیذ نکند و معامله باطل شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است