مشاوره حقوقی رایگان - تحقیقات محلی

سلام وقتتون بخیر دوست من در مدرسه حجاب و رعایت نمیکرد و یک بار گوشی ازش گرفتن و متاسفانه مجبورش کردن رمز و گرفتن و اطلاعات داخل گوشی و نگا کردن.در کنکور اموزش و پرورش قبول شد ولی از طرف مدرسه تاییدش نکردند الان 11 سال میگذره و تو این یازده سال از همه لحاظ خوب بوده حجاب و کلا همه چی در ازمون استخدامی قبول شده ممکنه تو تحقیقات مجددا رد بشه ؟ و اینکه در مدارس غیر دولتی تحقیقات انجام میشه اونجا هم نمیتونه مشغول به کار بشه؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بعید است بمشکل بخورد زمان زیادی گذشته و ایشان دراین سالها رعایت نموده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه متوجه شوند آری
امکان بروز مشکل وجود دارد