مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از مدارک هویتی برای ثبت شرکت بدون اطلاع شخص

سلام من سال 86شناسنامه ام راگم کردم خیلی زود المثنی گرفتم درسال 1402 به من اطلاع دادن دومیلیارد وهفتصد هزارتومن بدهی مالیاتی دارم حساب بانکی وحقوق بازنشستگی منو بستن رفتم شکایت دادگاه فرستاده اداره آگاهی بررسی کنه من 75 سال سن دارم چطورمیتونم دنبال پرونده برم بعد وزرات بازرگانی چطور با یک شناسنامه بدون اطلاع صاحب شناسنامه کارت بازرگانی صادرکرده یکسال با کارت بازرگانی جنس واردکردن سال 1388 اداره مالیات چرا تا الان پیگیری نکرده سوال من اینه آیا اینها زدوبند داشتن که تونستن کارت بازرگانی بگیرن من کجا باید پیگیری کنم میگم خونم مصادره میشه آخر عمری دارم آواره میشم خدا ازشون نگذره شما وکلا چه کمک و راهنمایی میتونید بکنید ممنون میشم خدا عمرتون بده

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرونده شما در دادگاه حتماً باید مورد مطالعه وکیل قرار بگیرد توصیه می‌کنم از طریق سایت تماس تلفنی بگیرید تا راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با مطالعه سوالتان نتوانستم به موضوع اشراف کامل پیداکنم تا راهکار حقوقی مناسب ارائه دهم اگر متوجه شدید که چه کسی سواستفاده کرده شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع کنید تا در تحقیقات مشخص شود