مشاوره حقوقی رایگان - دخالت اداره اوقاف نسبت به سهم موقوفه خاص

با سلام خدمت وکلای عزیز دادراه
اینجانب نسبت به اصلاح سند زمین وقفی موروثی خودمان که در آن دو واحد ساختمان بنا شده است اقدام نمودم ولی اداره ثبت اسناد با توجه به اینکه ملک ما وقف بود ما را ارجاع داد به اداره اوقاف و اداره اوقاف نیز به دلیل موقوفه خاص بودن ملک یعنی وقف اولاد ذکور بودن آن ما را به همان موقوفه خاص ارجاع داد که متاسفانه هیچ کدوم از طرفین موقوفه نامه‌ای جهت اصلاح سند به ما ندادن تا به اداره ثبت اسناد تحویل دهیم سوال بنده از شما این است چگونه می‌توانم بدون اینکه به اداره اوقاف و یا موقوفه خاص مراجعه کنم اصلاح سند زمین خودمان را از اداره ثبت دریافت کنم
الان نزدیک به 2 سال میباشد که درگیر همین موضوع هستم
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست کارشناسی کنید با دلایل موجود و ازیک وکیل کمک بگیرین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا درخواست کارشناسی بدهید و بر مبنای آن دادخواست الزام را به ثبت برسانید.