مشاوره حقوقی رایگان - زمین مزروعی خریدم با راه 4متری

سلام من زمین مزروعی خریدم با راه 4متری بعدا به اصرار و خواهش فروشنده راه رو 3.5 متر کرد و الان هم راه رو تحویل نمیده میگه با ماشین بیام برم اگر کسی بهت چیزی گفت من جوابگو هستم و من هم به این دلیل بقیه چک هارو پاس نمیکنم آیا فروشنده میتونه معامله رو فسخ کنه و از من شکایت کنه؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که قرارداد مورد اشاره در متن سوال مورد بررسی قرار گیرد تا پاسخگویی دقیق حقوقی صورت گیرد.