مشاوره حقوقی رایگان - سلام من یک زمین مزروعی خریدم به راه 4 متر

سلام. من یک زمین مزروعی خریدم به راه 4 متر ولی بعد به خواهش و اصرار فروشنده راه رو 3.5 متر کرد و الان هم راه 3.5 متری رو هم تحویل نمیده میگه هرکسی به تو چیزی گفت من جوابگو هستم و من هم الان چک هاش رو پاس نمیکنم.آیا میتونه شکایت کنه و مبلغی رو که پیش دادم مصادره کنه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چیزی تحت عنوان مصادره مبلغ پیش پرداخت قرارداد به لحاظ قانونی نداریم
اگر در رابطه با این مساله رضایت ندارید می توانید این موارد را ضمن اظهارنامه ای به اطلاع ایشان برسانید یا معامله را فسخ و یا خسارت مطالبه نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق مفاد و شروط مبایعه‌نامه باید عمل شود
اگر در قرارداد راه عبور ذکر شده باشد فروشنده مکلف است که زمین را همراه با راه عبور به شما تسلیم نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطابق مفاد مبایعه نامه بایستی عمل شود. اگر در شرایط قرارداد مبایعه نامه، راه عبور اشاره شده باشد فروشنده طبق قانون و مقررات مکلف است که زمین را همراه با راه عبور به شما تسلیم نماید.