مشاوره حقوقی رایگان - درخواست سند تک برگ از اداره ثبت

مالک ملکی هستم که با مالک مجاور به لحاظ تصرف غیر قانونی طرح دعوا نموده ام اکنون جهت اخذ سند تک برگ به اداره ثبت مراجعه کردم بعد طی مراحل اداری و تهیه نقشه ملک توسط کارشناس رسمی دادگستری که موید تصرفات مالک مجاور میباشد اداره ثبت اعلام نموده جهت اخذ سند باید با مالک مجاور مصالحه نمایید ایا چنین چیزی قانونیست و در صورتی که مالک مجاور حاضر به رفع تصرف و مصالحه نگردد تکلیف ابنده در خصوص اخذ سند چیست

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مصالحه یا رفع تصرف ننماید باید دادخواست رفع تصرف و قلع و قمع بدهید به دادگاه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه تکراری است و در گذشته به شکل کامل پاسخگویی شده است.