مشاوره حقوقی رایگان - عمل دیسک کمر با پلاتین

سلام من سرباز سپاهم به دلیل کار زیاد تویگان یوایواش درد شروع شد یکی دوماه درد داشتم تااینکه عمل دیسک کمر کردم پلاتین هم کار گذاشتن العان هم تو استعلاجی هستم میخوام بدونم بهم غرامت یا جانبازی تعلق میگیره ممنون.

پاسخ ها :

سید احسان حسینی

جناب آقای سید احسان حسینی :

با سلام
موضوع را از طریق کمیسیون پزشکی یگان مربوطه پیگیری کنید. به واسطه بیمه نیروهای مسلح هزینه ها دریافت میگردد، در خصوص جانبازی هم باید موضوع توسط کمیسیون بررسی شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر فرمانده یگان برای شما فرم صورت سانحه پر کند غرامت بیمه کوثر و بیمه سپاه هردو و حتی از کار افتادگی تعلق می گیرد اما جانبازی خیر