مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام بنده پزشک عمومی هستم در خصوص یک بیمار کودک 2ساله که بدون هیچ علایمی از درد بیضه به این جانب مراجعه کرده تحت درمان قرار گرفته با توجه به این که از والدین خواسته شده بود در صورت عدم بهبودی مراجعه مجدد داشته باشند متاسفانه با تشخیص تورشن بیضه سمت چپ را از دست داده بنده در مرحله اولیه 50٪ قصور پزشکی مقصر شدم می خوام بدونم چقدر میشه و بیمه چقدر پوشش میده ماه حرام نبوده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بیضه چپ 66% دیه کامل است و بیضه راست 50% دیه کامل و هر دو بیضه 100% دیه کامل و دیه فرد مسلمان در ماه غیر حرام 270/000/000
است