مشاوره حقوقی رایگان - ملکیت زن و خروج لوازم مرد

سلام. من زوجه هستم و با درآمد خودم خانه و وسیله نقلیه تهیه کردم. به دلایل اختلافات زیاد ، مرد از خونه بیرون رفته و تصمیم به جدایی داریم.
آیا وقتی وسایل مرد در خانه است، میتونم قفل در را عوض کنم؟
و اینکه برای خروج لوازم ایشون اگر راضی به تخلیه لوازمشون نکردن چه اقدامی کنم که مورد حقوقی برای من نداشته باشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تمامی این اقدامات با صورت جلسه مامور کلانتری و یا 110 باشد تا به مشکل برنخورید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه ارسال کنید وسایلش را تحویل بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر منزل به نام شما باشد می توانید قفل کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر منزل به نام شماست میتوانید هر تصرف مالکانه از جمله اقدام به تعویض قفل درب کنید و مانع قانونی وجود ندارد اما در مورد اموال مرد از باب امانی بودن آنها بهتر است کمی صبوری کنید و با ارسال اظهارنامه به وی اخطار دهید تا وسایل خود را بردارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر سند مالکیت خانه به اسم شما است بله امکان دارد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید قفل در را عوض کنید و مانعی وجود ندارد.
برای استرداد وسایل زوج می توانید اظهارنامه بدهید و از این طریق اقدام کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به این دارد که ملک مسکونی به نام شماست یا همسرتان و اگر اجاره است اجاره نامه بنام کیست
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دادخواست استرداد جهیزیه و لوازم نمایید و یا وسایل خود را خارج نمایید و در زمان خروج با حضور شاهد لیست تهیه نمایید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اگر سند هر شش دانگ منزل به نام شماست میتونید قفل رو عوض کنید.