مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست استرداد بدم یا مطالبه وجه

سلام
من یه گوشی موبایل تو سایت آگهی، آگهی کردم و شخصی بعنوان خریدار تماس گرفت و قرار شد مبلغو برام کارت به کارت کنه و کسیو بفرسته گوشیو بگیره.بعد از مدتی پول به حسابم واریز شد و طرف تماس گرفت گفت شخصی حضوری میاد و گوشیو تحویل میگیره. طبق همین روند هم انجام شد بدون هیچ مشکلی. به فاصله چند ساعت حساب بانکیم مسدود شد. فردا صبح با مراجعه به بانک متوجه شدم پولی که واریز کرده از کسی کلاهبرداری کرده که طرف قرار بوده مبلغی براش واریز کنه و اونم شماره کارت منو داده.اون شخص که ساکن ارومیه است تنها سر نخی که داشته شماره حساب من بوده از من شکایت کرده و حسابمو مسدود کرده.البته منم از اون خریدار گوشی با توجه به شماره تلفنهایی که ازش داشتم شکایت کردم و با مستنداتی که داشتم پرونده ام به آگاهی سیدخندان ارجاع شد که متاسفانه تا این لحظه هیچ پیشرفتی نداشته.همچنین در همان ایام به دستور مرجع قضایی پول از حسابم هم برداشت شد و به اون شخصی که مورد کلاهبرداری قرار گرفته بود برگردونده شد. بعد از چند ماه برام بعنوان مطلع از دادسرای ناحیه 6 احضاریه اومد که رفتم درباره اتفاق صورت گرفته توضیح دادم و به نوعی اثبات شد منم زیان دیده ام.
دوماه پیش از طریق برنامه همیاب 24 درخواست پیگیری گوشی رو با شماره ای که روشنه کردم که جواب استعلام اومد و یه کد پیگیری بهم داد و گفت با مراجعه به مراجع ذی ربط پرونده تشکیل بدم و پیگیری کنم .منم از طریق دفتر قضایی دادخواستی مبنی بر استرداد گوشی مطرح کردم که دوهفته پیش رفتم دادسرا و بازپرس گفت شما متن دادخواست رو طوری عنوان کردی که ازت سرقت شده درصورتیکه سرقتی رخ نداده در نتیجه این پرونده و شکایتت هیچ کمکی بهت نمیکنه. بازپرس گفت راهش اینه که برو از اول با طرح شکایت از شخصی که گوشی در حال حاضر دستشه طرح دعاوی کن . من مشخصات کسی که در حال حاضر گوشی دستشه رو دارم . این شرح اتفاقات تا این لحظه بود.حالا من میخوام از اون شخص که گوشی دستشه شکایت کنم ولی نمیدونم چطوری اینکارو انجام بدم و چه دادخواستی تنظیم کنم.نمیدونم کیفری اقدام کنم یا حقوقی و با چه عنوان طرح دعاوی کنم که به نتیجه برسم لطف میفرمایید راهنماییم کنید.
ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر حقوقی لازم است که مدارک و مستندات پیرامون موضوع مورد بررسی قرار گیرد.