مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری

با سلام . بنده نزدیک به سه ماه قبل بعنوان دادخواه بابت عدم صلاحیت در گزینش از هسته گزینش آموزش و پرورش به دیوان عدالت اعتراض کردم و تشکیل پرونده دادم . الان برام پیام اومده که :(( در تاریخ 1402/06/13 وقت نظارت به لحاظ انقضا مدت جلسه تجدید و برای تاریخ 1402/09/18 تعیین گردید ))
میخواستم بدونم الان پرونده ی من در چه مرحله ای هست ؟ آیا باید کار خاصی انجام بدم و پیگیر باشم یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود با کپی نمیشه چیزی رو اثبات کرد اصل مدارک مورد نیاز است مگر اینکه خوانده دعوا اقرار به صحت کپی مدارک شما نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر فعلا اقدامی لازم نیست انجام دهید تا وقت نظارت به سرانجام برسد و تصمیم مربوط به پرونده معلوم شود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شکایت به درستی انجام شده منتظر ابلاغ باشید
میتوانید حضوری نیز پيگير ماجرا شوید