مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی خلع ید ملک مشاعی اجاره داده شده

بنده صاحب چهار دانگ از شش دانگ مشاعی ملکی هستم و این ملک دارای 4 واحد مسکونی است.
حدودا چند سال پیش با موافقت بنده یکی از آپارتمانها را بخاطر رفع مشکل شخصی شریکم طی قرار داد رسمی به شخصی به مدت یکسال اجاره دادیم که تماما ودیعه و اجاره را شریکم بگیرد ولی متاسفانه بعد از گذشت یکسال و اتمام آن قرار داد تا این زمان شریکم با مستاجر تبانی میکند و ملک را تخلیه نمیکنند.
لازم به ذکر است که هنوز آپارتمانها تفکیک نشده اند وبه صورت مشاعی ازشون استفاده میکنیم.
بیزحمت راهنمایی کنید که بنده چگونه میتوانم حق خودم را مطالبه کنم.

پاسخ ها :

محمدعلی زارع

جناب آقای محمدعلی زارع :

درود بر شما ابتداً اظهارنامه‌ای به طرفیت شریک خود ارسال نمایید اگر منتج به نتیجه نشد دادخواست حقوقی علیه ایشان مطرح نمایید