مشاوره حقوقی رایگان - فوت در بیمارستان

با سلام چند وقت پیش پدرم در بیمارستان فوت کرد و خانواده ما از بیمارستان بدلیل عدم رسیدگی مناسب پزشکی شکایت کرده ایم و بعد رفتن جسد به پزشک قانونی و کالبد شکافی، هنوز جواب پزشک قانونی نیامده است و معاون دادسرا مجتمع قضایی که پرونده اش در آن است مهلت 20 روز برای تکمیل پرونده (که از مدارک فقط برگ پزشک قانونی کم دارد) تعیین کرده، حالا سوال من اینست اگر مهلت 20 روز تمام شود و برگ پزشک قانونی نیاید سرنوشت پرونده چگونه میشود و آیا حق ما تضییع میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

قصور کادر درمانی فوت در بیمارستان نظریه پزشکی قانونی در فوت پزشکی قانونی