مشاوره حقوقی رایگان - فوت خواهرم در بیمارستان

سلام، خواهرم را بیمارستان‌های اهواز بردیم، همه دروغ گفتن تجهیزات نداریم، دکتر نداریم. گذاشتن خواهرم به هر متخصصی بدون معاینه و آزمایش هر کدام نظری بدهد. که انگار دکتر نیستن. چند سال مطب زدن. فوت خواهر نازنینم گردن اون هست. دلشان نسوخت ،بی رحم،

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سوال شما چیست؟ شکایت از کادر درمان معمولا نتیجه ای ندارد چراکه رضایت نامه قبلا پر میشود