مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات

سلام
من یک واحد از مجتمع 4 واحدی را مالک هستم و یک مغازه تجاری از این مجتمع دارد که مغازه دار یک انباری روی پشت بام دارند و بنابراین دائم خود و کارگرانش از دستشویی داخل حیاط استفاده میکنند به همین دلیل من بعنوان مدیر ساختمان و جلسه اعضا تصمیم بر قفل کردن دستشویی کرده ایم و صورتجلسه ای امضا شده است آیا قانونی هست یا خیر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
انباری پشت بام اگر در سند مالکیت مغازه ، وجود نداشته باشد شما میتوانید شکایت نمایید و