مشاوره حقوقی رایگان - الزام به عودت فاکتور

سلام
بنده 20 روز در یک شرکت خصوصی کارکردم و سپس جدا شدم در این مدت کارفرما از دادن قرارداد کار طفره رفت و چون هیچ پرداختی و سابقه بیمه هم ندارم مدارکی برای ارایه به اداره کار ندارم بعد که مطالبه وجه کار را کردم به من گفت 2 عدد فاکتور فروش معادل حقوقت بیاور تا من پرداخت کنم من هم دادم و بعد از امضا کردن و مطالبه وجه مجدد گفت برو شکایت کن
الان 2 عدد فاکتور فروش دادم و هیچ قراردادی هم ندارم با چه عنوانی می تونم که از کارفرما شکایت کیفری کنم کل مطالبه من هم حدود 12 میلیون هست و اصلا نمی صرفه برم وکیل بگیرم
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با استناد به شهادت شهود شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چرااینقدرراحت اعتماد می کنید ؟بااین اوصاف امکان به نتیجه رسیدن ضعیف است