مشاوره حقوقی رایگان - مهریه پدر و مادر

سلام وقتتون بخیر
من پسرم و 18 سالمه
پدرم بعد از گذشت چند سال مهریه مادرم رو پرداخت نکرده و تمام اموالش توقیفه
میخواستم بپرسم اگه یک شرکت چند ده میلیاردی به نام من بخوره با شرایط اینکه من سنم قانونیه و ارتباطی با پدر و مادرم از لحاظ حقوقی ندارم
ممکنه بخواطر مهریه مادرم شرکت از من گرفته بشه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر دین پدر شما به شما ارتباطی ندارد و هر مدیونی علی القاعده مسئول پرداخت دین خویش است و ارتباطی با شخص ثالث پیدا نمیکند.