مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مالکیت موتور سیکلت

سلام من یک موتور خریدم واین موتور به خرید وفروش شده تا به دست من رسیده حالا من میخواهم به نام بزنم وشخصی که به نامش وکالت هست راپیدا کردم ولی این شخص نمیاد به من وکالت بده حالا من میخواهم شکایت کنم من باید شکایت چه کسی را بکنم شکایت کسی که به من فروخته یا کسی که وکالت به اسمش هست ولی نمیاد به نام بزنه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و تمام ایادی قبلی اقامه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کسی که وکالت دارد تعهدی نسبت به شما ندارد تا به شما وکالت بدهد بلکه کسی که به شما انتقال داده است بایستی نسبت به انتقال موتور اقدام کند و ابتدا بهتر است اظهارنامه برای شخص اخیرالذکر ارسال کنید تا به تعهدات خود عمل کند البته که متن قرارداد شما نیز دارای اهمیت است تا بر اساس اقدام به ثبت دادخواست مربوطه کنید‌.