مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بابت واریز مبلغ زیاد

سلام
حسابم بخاطرواریز مبلغ حدودا 3 میلیارد مسدود شده است. رییس بانک هم میگه تا مشخص نشه این پول برای چی به حسابت واریز شده حسابت باز نمیشه
خواستم بپرسم اصلا همچین قانونی هست که سوال بشه از کجا آوردین؟
الان من باید چیکار کنم چه مدرکی را باید ببرم بانک
درصورتی که این پول توسط یکی از دوستان واریز شده تا امتیاز حسابم بالا بره جهت دریافت تسهیلات.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق همان بانک با مدارک موجود پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

منشاء‌ پول جهت جلوگیری از پول شویی در تراکنشهای بالا باید مشخص شودمثلا اگر ملکی فروخته شده و....باید قرارداد ارائه شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
منشا پول باید مشخص شود و این از جمله مقررات بانک ها برای مبارزه با پولشویی است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید که دوستان به شما قرص داده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال این رویه بانکها است که مبلغ بیش از دویست میلیون تومان بایستی با مدرک باشد شما بایستی مدرکی دال بر قرض و سایر معاملات به بانک ارائه دهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه مسدودی از سمت خودبانک صورت گرفته با ارائه اسناد و روشن شدن منشأ آن رفع مسدودی انجام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ‌
بله
واقعیت را بیان نمایید و اعلام نمایید قرض است