مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پرونده به شعبه دیگر

آیا شکایت از قاضی می‌تواند باعث ارجاع پرونده به شعبه دیگر بشه؟
چطور می‌توان درخواست ارجاع پرونده به شعبه دیگر را داد..قاضی پرونده علنا اطاله دادرسی کرده و شش ماه پرونده را راکد نگهداشته است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با ریاست درمیان بگذارید تا شخصا اعمال نظر کند

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله امکان دارد.
ابتدا با ریاست مجتمع گفت و گو کنید و اگر نتیجه ای حاضل نشد، می توانید در دادگاه انتظامی قضات به عنوان تخلف انتظامی شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد
رسیدگی در دادگاه ها معمولاً زمانبر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با ریاست مجتمع موضوع را در میان بگذارید اگر نتیجه‌ نداد از طریق دادگاه انتظامی قضات با توجه به مدارکی که دارید شکایت کنید که در پرونده جاری نیز تاثیرگذار خواهد بود.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست مکتوب در خصوص لزوم تسریع در رسیدگی داشته باشید در صورت بدون نتیجه بودن با رییس مجتمع در میان بگذارید