مشاوره حقوقی رایگان - ایا به کارکرد بیش از ساعت کاری قانون کار اضافه کاری محسوب میشود؟

باعرض سلام.
بنده در کارگاه از ساعت 8 صبح الی 16 به مدت 8 ساعت کاری کار کردم. در هیات تشخیص بنده اذعان کردم که ساعت کار قانون کار 7.20 ساعت میباشد که با این حساب بنده روزانه 40 دقیقه اضافه کاری کار کردم. ولی متاسفانه هیات تشخیص همه چیز رو در دادنامه نوشته بجز اضافه کاری. چرا هیات تشخیص اضافه کاری رو لحاظ نکرده علتش چیه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

البته این روهم اضافه کنم که قرارداد یکساله کتبی دارم که تو قرارداد ساعت کاری 8 لغایت 16نوشته شده است.

اضافه کاری کارگر اضافه کاری قانون اضافه کاری