مشاوره حقوقی رایگان - جرم پیامکی

با سلام. من از طریق یک سایت همسریابی مدت کوتاهی با خانمی آشناشدم و با پیامک وتماس درارتباط بودیم و بعدش دعوامون شدولی این دعوا منجر به فحاشی با الفاظ رکیک، تهدید، توهین، افترا و قذف به هم وخانواده ی هم حتی اموات هم بصورت پیامکی وکاملا دوطرفه ومتقابل وبا یک کیفیت انجام شد. ایشان پس از چندماه به عناوین بالا که گفتم بعلاوه مزاحمت تلفنی ازمن طرح شکایت کرد ومنم همین کارو کردم (البته من مزاحمت تلفنی شکایت نکردم چون گفتن شما دوهفته درارتباط بودین واین مزاحمت قلمدادنمیشه و رد میشه) ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که اولا ایامن باید مثل او‌ مزاحمت تلفنی روهم اضافه کنم و ثانیا اینکه دراین زمینه واین قبیل پرونده ها معمولا قاضی چه حکمی میده؟

پاسخ ها :

سارا ترابی

سرکار خانم سارا ترابی :

سلام ،تشخیص عنوان اتهامی صحیح با قاضی پرونده است اما بهترین کار که انجام دادید شکایت متقابل از ایشان بابت تهدید و توهین است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تشخیص عنوان مجرمانه با قاضیست‌ شما شکایت خودتان را پیش ببرید نگران نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مزاحمت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما می توانید شکایت خود را پیگیری کنید