مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477 یا اعتراض ثالث؟

بادرود
بنده خوانده ی پرونده ای در دادیاری بودم که ایادی ماقبل متهم به جعل و فروش مال عیر و... شدند که در دادگاه کیفری در مرحله بدوی محکوم شدند
ید ناقله ی اولیه که خواهان پرونده نیز فروشنامه ای که بصورت کپی کاربنی دراختیارداست مدعی ملکی شد که بنده نیز از طریق ایادی ماقبل خریداری نمودم، ید ناقله اولیه فردی متواری ست،خواهان وی را متهم به تصرف عدوانی و ید ماقبل بنده را با ید اولیه متهم به جعل وفروش مال غیر و تبانی برای بردن مال دیگری کرد که بعداز محکومیت در دادگاه بدوی یدماقبل بنده در دادگاه تجدیدنظرازهمه ی اتهامات تبرئه شد ولی علیرغم تقدم تاریخی فروشنامه ی ید ماقبل بنده تنها بدلیل محکوم شدن ید ناقله ی اولیه، اجرای احکام کیفری ضمن صورتجلسه ای ملک را تحویل طرف مقابل من یا خواهان پرونده داده است
راحتترین راه جلوگیری از این اجرای اشتباه چیست؟ ماده477؟اعتراض ثالث با توجه به اینکه من طرف دعوی در دادیاری بوده ام اما در دادگاه بدوی یا تجدیدنظر نبوده ام(اما به من اطلاع رسانی میگردید) یا واخواهی ید اولیه با توجه به عدم ابلاغ واقعی بدلیل متواری بودن

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش شما بسیار کلی می‌باشد و با چند خط نمی‌توان راه حل دقیق و جزئی ارائه داد رویت اسناد و مدارک برای وکیل ضرورت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزییات موضوع میباشد