مشاوره حقوقی رایگان - واژگونی

سلام من با موتور تو کوچه در حال حرکت بودم یک ماشین یکطرفه اومد برای اینکه نزنم بهش گرفتم از بقل رد شم که رفتم روی زباله و کنترل موتور از دستم در رفت دست و مام شکست رفت تو پلاتین موتورم بیمه داره ولی خودم گواهینامه ندارم بیمه دیه بهم میده؟؟؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به نظر کارشناس تصادفات وپزشکی قانونی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع بایستی مورد کارشناسی قرار گیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید
اگر طبق نظریه کارشناس راننده خودرو مقصر باشد می توانید خسارت خود را بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکایت نمایید تا توسط کارشناس رسمی مقصر و میزان تقصیر مشخص گردد

و اگر خود شما مقصر باشید چون گواهینامه ندارید دیه به شما تعلق نخواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مقصر شناخته شوید به شما تعلق نمی‌گیرد