مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موجب به درگیری

با عرض سلام .یه تصادف واسه من پیش اومد که از پشت به عقب ماشین من زدن و قصد فرار داشتن که داداشم ماشین خودش رو جلو ماشینشون گذاشت تا فرار نکنن .4 نفر با شمشیر و قمه و اربده کشی واسه جمع از ماشین پیاده شدن وبه ما حمله کردن .ما زن و بچه همراه داشتیم .که درگیری شروع شد و به داداشم و خودم چاقو زدند به لطف مردم که تو کتک زدنشون کمک کردن بینی و سر و دندان دو نفرشون شکسته شد ودر حضور نیرو های پلیس به من و مامورین حمله ور شدن و با پلیس هم درگیر شدن .مادرم حین میانجی گری توسط یکیشون هول داده شد و بازو و کتفش خراشیدگی پیدا کرد .به نظر شما دفاع مشروع حساب میشه یا باید دیه بدیم؟
در ضمن تو صورت جلسه کلانتری گفتن ما از دست چن نفر دیگه کتک خوردیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر دفاع مشروع نیست
طبق قانون برای تحقق دفاع مشروع شرایط خاصی لازم است

شما باید دیه ایشان را پرداخت نمایید

و شما هم میتوانید شکوائیه خود را مطرح نمایید