مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه و اعزام دادگاه

برادرم در زندان است بازپرس پرونده باقید وثیقه موافقت نمودده واقدام بازداشت را انجام دادند ولی به علت 5شاکی که ازنظرشان به برادرم ربطی ندارد وشکایتشان را رد کرده است برادرم را به دادگاه احضارنموده سپس اره ازادکند خواستم دلیلش را بدانم ممنون ازتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در هر پرونده جداگانه می بایست اظهارات اولیه اخذ شود سپس قرار مناسب با آن صادر شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد