مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند بازداشتی

سلام پرونده ما مخطومه شده و اجرا احکام نامه آزادی سند بازداشتی مارو به اسناد فکس کرده میخواستم ببینم حتما باید خوده صاحب ملک برای آزادی کامل سند به دفاتر اسناد مراجع کنه یا کسی که تمام مدارک لازم در دست داشته باشه هم میتونه برای آزادی سند به دفتر اسناد مراجعه کنه؟؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام معمولا یا صاحب سند یا وکیل ایشان میباست به اداره ثبت اسناد مراجعه نماید در غیر اینصورت سمت شما جهت پیگیری پرونده محرز نیست و اداره ثبت میتواند از پاسخ به شما امتناع نماید