مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند بازداشتی

سلام من ضمانت کسی رو کردم و سند منزل خودمو گذاشتم الان وقت معرفی متهم گذشته طرف برای خودش زمان میخره و خودشو معرفی نمیکنه و راست راست برای خودش میگرده، الان تو محل کارش هست ، سوال من اینه میتونم برم دادگاه تقاضا کنم که بهم مأمور بدن برم در محل کار طرف ایشون دستگیر کنم وبه دادگاه بیارم و سند خونه مونو آزاد کنم؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام قطعاً بلی
دادگاه مکلف است حکم جلب متهم با اذن ورود به منزل و مخفیگاه را صادر و در اختیار شما قرار دهد تا متهم را به مراجع قضایی و انتظامی معرفی نمایید