مشاوره حقوقی رایگان - آزادی سند بازداشتی

با سلام و احترام. من به جرم کلاهبرداری به یک سال حبس محکوم شدم و همسرم به 5 سال توام با جزای نقدی و رد مال. ما دو منزل داشتیم که در ابتدای بازپرسی هر دو توقیف شدند. یکی از آن ها کفاف رد مال و جزای نقدی همسرم را می دهد. الان من آزاد شده ام اما دادستان با آزاد شدن سند دوم موافقت نمی کند. ضمنا هر دو منزل به نام من است. با دادستان برای آزادی سند چه کاری میتوانم انجام بدهم؟

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

لطفاً سوال را کامل بنویسید به چه علت دادستان با آزادی سند شما موافقت نمی کند؟احتمالاً در موعد شما خودتان را به دادگاه معرفی نکرده اید در این صورت دادستان 7 دارد و یا اختیار دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر برای قرار تامین هر دو ملک توقیف شده باید صبر کنید تا موافقت کنن