مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره توقیف اموال

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای گرامی. با توجه به اینکه متهم پرونده من که الان حکم ورود به مخفیگاهش رو دارم دوماهی میشه از دست طلبکارا به همراه خانوادش از این شهر فرار کرده و هیچ کی ازش خبر نداره و صابخونه منزلش هم باتوجه به اجاره های عقب افتاده و اینکه دیگه از این شهر رفتن میخاد حکم تخلیه منزل رو بگیره ایا میتونم از دادگاه حکم توقیف اموال منزلش رو بگیرم؟ با توجه به اینکه بدهکاریش به طلبکارا انقدر سنگینه که هیچ وقت برنمیگردن

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، در متن سئوال شما مشخص نشده که شغل بدهکار شما چی هست و این در سرنوشت جواب ما تاثیر گذار خواهد بود ولیکن در کل اثاثیه منزل جز مستثنیات دین محسوب میشه و اصولا قابل توقیف نیست.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،لوازم منزل ازمستثنیات دین به شمار می آیدونمیتوانیدتوقیف نمایید.موفق باشید