مشاوره حقوقی رایگان - نحوه محاسبه میزان مدت پرداخت بیمه بیکاری

با درود و احترام
من فرمول محاسبه حقوق و مقرری بیمه بیکاری را اطلاع دارم. پرسشم در مورد تعداد ماه های پرداخت حق بیمه است، که یکی از آیتم های این فرمول می باشد. من 20 سال سابقه ی پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی دارم که از این مدتِ بیست سال، در میانه ی آن به مدت 3 سال حق بیمه بصورت بیمه ی اختیاری (خویش فرما) رد شده است و مابقی در قالب بیمه اجباری کارگاهی بوده است.
در حال حاضر در فرمول محاسبه پرداخت حقوق و مقرری بیکاری، آیا 17 سال سابقه ی پرداخت حق بیمه برای بنده در نظر گرفته می شود و یا کل 20 سال؟ با چند متخصص بیمه که صحبت کرده ام نظرات متفاوتی ارایه کرده اند و کمی گیج شده ام. پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما سپاس گزارم.

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما 20 سال سابقه ی بیمه ای دارید.تمام.حالا سه سال خویش فرما بوده فرقی نداره چون حق ببمه پرداخت شده

پرسشگر :

درود جناب چقازردي، سپاس از پاسخ شما. والا من در خود بیمه تامین اجتماعی دیروز رفتم از قسمت مربوطه سوال کردم و باز بهم میگن برای محاسبه در فرمول حقوق و مقرری بیمه بیکاری و برآورد میزان و مدت پرداخت آن، فقط سابقه ی بیمه های اجباری رد شده تا اکنون را در نظر می گیریم. واقعن گیج شدم.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

والله به نظربنده پرداخت بیمه حالاچه اجباری وچه اجباری فرقی نداره وباید حقوق شما بایدرعایت بشه حالا چه دلیلی داره که شمارواذیت میکنن جای تاسف داره مضافا اینکه ما قانونی دراینموروکه بیمه ی خویش فرما شامل نمیشه وجودنداره