مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید بنده درخواست طلاق همسرم رو دادم دادگاه مبلغ 50میلیون تومان رو تایید کرده حقوق دریافتی اینجانب نزدیک میلیون تومان است و نزدیک به نیمی از آن را قسط میدهم .میخواستم بدونم میشه مهریه قسطی بشه و تقریبا چقدر باید قسط بدم؟

پاسخ ها :

داود حسن پور

جناب آقای داود حسن پور:

سلام
دادگاه متناسب با میزان درآمد شما رای به اقساط مهریه میدهد البته در صورتی که شما تقاضای اعسار نمایید و شرایط اعسار را داشته باشید