مشاوره حقوقی رایگان - نحوه بررسی موارد پیش آمده با یک وکیل جدید چگونه میسر است؟

وکیل پدرم که دختر خواهرش بود تمامی دارایی و سرمایه اش را که:2عدد ماشین به ارزش حدودا یک 300میلیارد-تمامی لوازم 2طبقه منزل-طلا 730گرم-یک باب خانه مسکونی در بهترین نقطه شهر و یک خانه باغ در رامسر- حتی از بیمه عمر هم گذر نکرد! سوال من: بزرگواران الان برای اقدامات و خیانتهای وکیل پدرم که از بیماری پدرم باخبر بود و تمام کارهاش روی برنامه کاملا مرتب بود و حدودا 3سال طول کشید. خب الان مثلا آخر صحبتم با وکیل متوجه میشم مثلا برای 3مورد مدارک کاملا موجوده و برای مجرم کردنش حتی زیاد هم هست!و مثلا برای 2مورد اصلا مدرکی نبست و موارد فلانو فلان هم بستگی به ...داره..! من که میبینم اوضاع پرونده من اینجوریه و با اینکه اوضاع به نفع من داره طی میشه اما از طرفی من زمان ندارم بخام برای کارهای مختلف ایشون زمان دادگاه بذارم..خب! من فقط و فقط میخام همه بدونن واقعیت چیه.. حاضرم قبل حتی نوشتن قرارداد تمام مبلغ وکیل رو نقدا پرداخت کنم و حتی یک میلیارد هم شیرینی از ته دلم بخاطر خلاص کردنم از اینها همونموقع پرداخت میکنم. اما میخام بدونم پیش کی برم کجا برم بگم این آدم این خلافها رو انجام داده و من نمی‌توانم فقط بخاطر مثلا مورد ماشین 2سال صبر کنم هی بگن 3ماه..5ماه.. میخوام ببینم چطور میتونم کاری کنم روند پرونده زودتر انجام بشه؟.. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز اضطراب شما در طرح سوال باعث نامفهوم بودن سوالتان شده
اگر برایتان مقدور است مشاوره تلفنی استفاده کنید تا با دقت پاسخ خود را دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم به بررسی مدارک است‌.